nuffnang

Khamis, 4 Disember 2014

Counting My Day

Selamat Petang & Salam 1 Malaysia,
 
Uiyooooo... Lamanyer tak on blog ... Dah berdebu siot !!! Hahaha... Lately nie aku dah takde idea plus malas yg bertingkat2 nak update... :)
 
Urmmmm... Masih dlm mood preparation.. Banyak lagi yg nak kena setle before March 2015.. Now tgh counting day for 1st step... #MerisikDay :) Insya-ALLAH ...
 
Last day outing bersama, we all ke AEON Mall Kulai.. Alhamdulillah... Akhirnya dapat jugak kasut impian tue... (: Tue pun selepas kecewa tawaf kat BP Mall, Summit Batu Pahat, Kluang Mall and the bla bla... TQ dear sebab teman and layan kerenah itu & ini... Hihihi
 
Hari yg sama jugak teman si dia beli kemeja utk dipakai masa wedding nanti sementara tunggu cincin siap (jari kecik sgt...kena potong sikit) Pssstttttt... Nak bagi tau nie... "Die pun cerewet jugak laaaa... Dekat setengah jam dalam satu butik kat Plaza Kota Tinggi semata-mata nak pilih kemeja dia je!!"  Uwarghhhh....
 
Urmmmm.... Seriously, penat jugak wat preparation ek ?? Banyak sangat nak kena fikir... Dari barang hantaran, gubahan, baju & andaman...... Itu pun baru 35% berjalan..... Susah sebab kena setle berdua.. Kalau kakak-kakak tersayang ada kat sini mesti boleh bagi fresh idea... Urmmmm... Stress tahap maximum...
#DemamSebabTakCukupRest

1 ulasan:

  1. Bagus la tu dapat kasut impian. Hehehe. Gambarnya tak letak ke?

    ZH Blogger

    BalasPadam