nuffnang

Jumaat, 24 Ogos 2012

Renungan Bersama



Cuti panjang sudah habis.... Besok dah start kerje... liat tak liat la ngadap skrin! Nite shift plak tue... jangan tidur peluk monitor sudah..

Last day bercuti just stay kat umah jer.... Malas nak follow family p beraye... hehehe... Nak rest2 jela.. maklumla esok kan dh keje... huhu...

Duduk2 melepak tak banyak benda yang aq wat selain on9 & kunjung ke blog orang lain! Hehehe.... Dari satu blog ke blog yang lain, akhirnyer.....

Lama aq menyinggah kat blog tue... Ape yang buat aq tertarik ialah barisan ayat dalam entry dia -copy paste_

“Mungkin masa kita bercinta dengan dia, kita dah terlalu jauh dengan Tuhan. Kita terlalu sayangkan dia, melebihi dari rasa sayang kita pada Allah. Sebab tu kita susah nak melupakan. Dan si dia pula, senang2 cari yang lain.. Sebab mungkin dia rasa sepi dan takboleh nak sendiri, dan tak biasa hidup sendiri. Dia perlukan teman, dan sebab tu dia mudah utk cari yang baru. Dia takkan tunggu kita. Jadi, kita redhakan aje. Doakan dia bahagia dgn cinta yang baru.”

Dari tertarik terusla b'minat untuk share... Penuh maksud & mendalam... sesuai dijadikan pedoman, Insya-Allah....

#Mencari keredhaanNya. Sesungguhnya cinta kepada manusia tidak pernah kekal, dan cinta pada ilahi kekal & abadi#

Tiada ulasan:

Catat Komen