nuffnang

Sabtu, 24 November 2012

Fall In Love With This Guy..


Im in luv... Oh no macam tak percaye la jatuh cinta dengan lelaki ini. Sweet sehhhhh... I like dia punye voice... keSLUMBERan dia... so cute!! Nice la utk fall in love dgn lelaki mcm dia. Urmmm... setiap kali watch him kat TV t'rasa betul2 bumi ney sedang berputar di atas paksinya! Perghhh... wa macam tak percaya, ada ASTRO Bella dalam jiwa ney...  hakkkkk tuih..tuih...tuih...

U know who guy yang aq maksudkan..??? Dia adalah Beto Kusyairy... Yezzzza... pelakon hot tue.. Tak kenal...???? Gile loading kome ney.. tak pe jom layan beberapa keping pic dia yg aq baru je rembat kat En. Google... hehehe

 Mengoda aq la tue dgn pandangan seksi tuh....huh..

 Sweet smile... luv 999x

 So serius.. but sweet!

For u all... Dipersilakan KECEWA becouse!!! Hehehe... For ur information la.. Beto ney dah married.. Huahuahuahua... Dgn sape..??? Ngan bini dia la... Tisha Shahar! Nak kenal lebih rapat, click la BLOG BINI BETO KUSYAIRY




Urmmm... takkan ku bawa kecewa ney sampai ke negeri China kerana... hatiku masih lagi mahukan lelaki dibawah ney... Luv u Zizan Razak... Hehehe...


Okey la.. stop mengarut! Before menambahkan keCEMBURUan korang..korang & korang.. Jom layan citer Aku, Dia & Tong Sampah... Actor dia Beto dengan Siti Saleha. Lets enjoy... selamat menonton ... =)

4 ulasan:

  1. seriously..aku pon jatuh cinta kat beto..hahahaha...

    BalasPadam
  2. @aiskacang89 really..??? we are same.. luv him so much.. kuikuikui

    BalasPadam
  3. @kecix setan off coz... thank come...

    BalasPadam