nuffnang

Ahad, 23 Jun 2013

Dilema


Selamat mlm dunia maya & slm 1 Malaysia,


Urmmm..... mengeluh...?? Tue ler pekara yg kerap terjadi kt aq lately nie :( Dont know why aq betul2 kusut sekarang nie. Pendek citer pantang ada free time mesti nak duduk termenung. Persoalannye, ape yg membelenggu akal fikiran aq nie sebenarnye erk?

Seriusly, sejak akhir2 nie aq mcm dilanda satu virus 'kerisauan' yg mengiler la. Bukan masalah yg besar pun, ye pada org lain.. But me...?? Ya-ALLAH, apa yg patut aq buat utk saat & ketika nie..? Lari dari masalah...? Hissss, itu bukan tindakan yg bijak lagi mematangkan! Its not me..!!

No way, tak mungkin la aq akn repeat lagi sejarah lima tahun dulu tue! Serius, aq da serik... Tue bukan jalan mudah, menambah lagi beban ade la. Nanti yg terluka aq juga!

Seumur hidup berdepan dgn masalah yg sama cuma beza tahun..? Kalau dulu.. bolehlah accept nak bagi alasan masih muda. Now, hisss dah tua kot! Eh, salah tue dah cukup matang nak handle semua nie... Yela tue, dah ni apehal yg kusut sgt ea..?

Arggggghhhhhhhhhhh... seeerraaaaabbuuuuttnnyyyyeeeeee ooottaaaakkkk nnieeeeeeeeee.....!!!

Okey, cara paling tepat nk atasi problem nie dgn jage hubungan aq dgn ALLAH, InsyaALLAH akn dipertemukan jawapan. Aminnnnn....

#macam mane boleh terbitnye satu keputusan tanpa aq sedar, hakikatnya aq belum bersedia...? Takdirkah itu... Help me ALLAH.
Published with Blogger-droid v2.0.9

2 ulasan:

  1. haah.apa2 masalah pun kite x leh lari. usaha & tawakalje pada Allah swt k..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul2.. hanya pd ALLAH q berserah. :)

      Padam